Velkommen til Eldrids bokunivers for spesielt interesserte!

Er du interessert i norsk språk? Er du norsklærer, eller kanskje du vil lære norsk selv? Eller kanskje synes du bare det er moro med språk?

I mine bøker kan du følge Terje og Linn på vei til lykken i Norwegisch mit System (2012) fra Langenscheidt Verlag (lærebok i norsk for tyskspråklige, tidligere tittel: Praktischer Sprachlehrgang Norwegisch 2009).

Du kan lære mer om forskjellen mellom «fryste» og «frøs» eller «la» og «late», og ved siden av hører du litt om norsk fotballhistorie (stikkord «slå») i boka Uregelmessige verb i norsk (2012).

Og ikke minst kan du finne korrekt bøyning av «ski» og «sko» i tillegg til mange andre tips til regelmessig og uregelmessig substantivbøyning – og du har vel alltid ønsket å vite størrelsen på den gamle domkirken i Tromsø (stikkord «alen»)? Les mer i boka Uregelmessige substantiver i norsk (2014).

Litt om meg: Eldrid Hågård Aas (f. 1973): Jeg har undervist i norsk ved Universitetet i Basel og på diverse kveldskurs i og rundt Zürich siden 2003. Har en master i nordisk og diverse gamle språk fra Universitetet i Zürich i tillegg til en allmennlærerutdannelse fra Norge. Jeg er vel noe over snittet interessert i språk, og når jeg en sjelden gang har tid ved siden av jobb og familie, koser jeg meg med å formidle kunnskapene i tekstform til andre.

Det er stengt for kommentarer.